Wij heten u welkom in onze heerlijke Vakantiewoning!

ResNova

Gewoon genieten dus!
Heerlijk op vakantie, lekker genieten in een tóp woning voor 8 personen en ook uw hondje meenemen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres en verwelkomen wij u graag als gast. Waar?
In de prachtige Vulkaaneifel, daar bevindt zich onze fijne, geheel vrijstaande 8-persoons vakantiewoning ResNova. Geheel verbouwd en luxe afgewerkt. B.v. een luxe badkamer, een compleet ingerichte keuken 4 sfeervolle slaapkamers en een heuse bar. Genieten dus!
Natuurlijk ook hét uitgangspunt voor het maken van geweldige wandelingen in de prachtige natuur. Ook voor motorrijders, mountainbikers, nordicwalkers: een prima plek om te verblijven!
Gezinnen met kinderen, kunnen hier eveneens hun hart ophalen. Zo vindt u bv. in de omgeving de bekende “Nürburgring”, het vakantiepark “Heilbachsee” met tropisch zwembad op slechts 3km afstand, de wonderschone “Burg Eltz”, pretpark “Phantasialand” anderhalf uur rijden vanaf de woning en niet te vergeten de sfeervolle rivier de Moezel, die o.a. door het romantische plaatsje Cochem stroomt. Ook de vulkaanmeren in het plaatsje Ulmen is zeker een bezoekje waard.
Gewoon een dagje winkelen? De historische steden Trier en Koblenz zijn niet al te ver van Uersfeld te vinden. Zoals u ziet: voor elk wat wils, ook in de winter!

ResNova in de winter

Ons huis beschikt over een supergezellige bar, waar u als u dat wilt gebruik van kunt maken.
Leest u ook eens alle recensies van de gasten die in ons huis hebben vertoeft, dan zult u zien dat een vakantie in ResNova zéker de moeite waard is.
In het dorp zelf vindt u alles wat u nodig heeft, een supermarkt waar u nog ambachtelijk geslacht vlees kunt kopen, want ze hebben een eigen slachterij! Een bijbehorende bakkerij, twee kapsalons, een bloemist, een postkantoor, twee banken, een tankstation, een pizzeria en twee “Gaststubes”
In het dorp zijn o.a. 3 kinderspeelplaatsen, een heuse skatebaan een sportplaats en een grillhut die te huur is voor het hele gezin.
Wij hopen dat u bij het lezen en bekijken van de website, enthousiast geworden bent en dat we u als gast mogen verwelkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *